Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

O Δημήτρης Ζερβουδάκης στο live stage του Μύλου στη Θεσσαλονίκη!







«Ξέρω εγώ κάτι που μπορούσε Καίσαρ να σε σώσει
Κάτι που πάντα βρίσκεται σε αιώνια εναλλαγή
Κάτι που σκίζει τις θολές γραμμές των οριζόντων Και ταξιδεύει αδιάκοπα την ατελείωτη γη».

Η αφορμή ήταν ένα γράμμα σε έναν ποιητή. Η αιτία ήταν μελωδίες και στίχοι πηγαίοι που το κοινό ταυτίστηκε.


Το όχημα ήταν και θα είναι η στεντόρεια, αισθαντική φωνή και η επικοινωνιακή δεινότητα. Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης έχει συνδέσει με έντεχνο τρόπο το βίωμα με τη μουσική και έχει κατοχυρωθεί ως ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς στο μουσικό στερέωμα.

Επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, σε μία χειμωνιάτικη μουσική διαδρομή που θα συναρπάσει στις 8, 15, 22 και 29 Νοεμβρίου στο άκρως επικοινωνιακό μουσικό στέκι «Μικρό Stage», που αποτελεί και τη νέα πρόταση στην πόλη. Έχοντας στο δισάκι του ένα «σωρό ιδέες» ακροβατεί με ηχοχρώματα από την Ανατολή και τη Δύση και με τους σταθερούς του συνεργάτες ηλεκτρίζουν τις Πέμπτες του Νοεμβρίου. Ο Καίσαρας Εμμανουήλ συναντά τον «Αμερικάνο», η «Πλατεία Ναυαρίνου» τον «Ήλιο που υψώνεται», τα «Ξωτικά» χορεύουν με τις «Νεράιδες», και εντέλει η Θεωρία γίνεται Πράξη μέσα από το «Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά».

Αναπάντεχα και μη, τραγούδια από την πολυετή δισκογραφία του προσεγγίζονται εκ νέου με διαφορετική ενορχήστρωση οδηγώντας στο διονυσιασμό και τη λύτρωση. Στη συνταγή προστίθενται και τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά, που θα διαμορφωθεί και από τη διάδραση με τον κόσμο και αναμένεται να ταράξει τα ύδατα, καθώς πρόκειται για ένα μουσικό χρονογράφημα της Ελλάδας ειδομένης μέσα από τη ζωή του ίδιου του τραγουδοποιού.

Μαζί του η τραγουδοποιός Σοφία Γεωργαντζή η οποία μας καλεί να ζωγραφίσουμε όνειρα μαζί της, καταθέτωντας τη δική της πρόταση στη γυναικεία τραγουδοποιΐα και ερμηνεύοντας με ξεχωριστό τρόπο τραγούδια του Δημήτρη Ζερβουδάκη. Σε μία εποχή όπου η «Μαύρη Μέρα» αποδεικνύεται προφητική, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης προσκαλεί τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, σε ένα αλλιώτικο ταξίδι για να ανακαλύψουμε τις δικές μας αυτόφωτες στιγμές και να μη γίνουμε στον καιρό παιχνίδια να μας χαλάνε τα παιδιά.

Μαζί του:
Νίκος Παπαδόπουλος: Κιθάρες
Θάνος Κολοκυθάς : Μπάσο
Θανάσης Αρχανιώτης: Τύμπανα
Δημήτρης Οικονομίδης: Πιάνο.

Από Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη του Νοεμβρίου.

"ΜΙΚΡΟ STAGE" 26ης Οκτωβρίου 27 Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες-κρατήσεις: 2310 5667 68
Ώρα έναρξης : 22.00
Είσοδος : 12 ευρώ (με ποτό)
Φιάλη Κρασιού: 50 ευρώ (2 άτομα)
Απλή φιάλη: 100 ευρώ (4 άτομα)

Πηγή δημοσίευσης : www.rthess.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου