Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σωκράτης Μάλαμας στη Θεσσαλονίκη (30/11 & 1,7,8/12) ...εκεί όπου παραδοσιακά "Βγαίνει Δήμαρχος " όποτε τραγουδά!



Για Δυο Παρασκευοσάββατα (30 Νοεμβρίου, 1 Δεκεμβρίου και 7 & 8 Δεκεμβρίου) ο Σωκράτης Μάλαμας ανεβαίνει στην συμπρωτεύουσα στo…
Club του Μύλου. Οι μέχρι τώρα εξορμήσεις του σε Πάτρα και Πάτρα και Αγρίνιο «μιλάνε» για sold out, γεγονός που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στη Σαλονίκη όπου ο Μάλαμας «βγαίνει δήμαρχος».

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Κώστας Μπαλαχούτης, σε πρόσφατο άρθρο του στο ogdoo.gr: “Σε μια «ζόρικη» σεζόν που κλείνει και μια καταστροφική που ανοίγεται μπροστά μας, ο Μάλαμας διάγει ίσως τις πιο ζωογόνες στιγμές της διαδρομής του, τουλάχιστον όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις και την αποδοχή από μέρους του κοινού. Ρεκόρ συναυλιών, και το σημαντικότερο, πέρα από τα στεγνά νούμερα, απλόχερη αγάπη και ξέχειλη ζεστασιά από τον κόσμο την ίδια ώρα που οι λαμπεροί, προ κρίσεως και πρώην πλέον αστέρες, αναβάλλουν ενάρξεις ή στην καλύτερη σκηνοθετούν «στημένες» πρεμιέρες αφού μέσα στην μετριότητά τους αδυνατούν να καταλάβουν τα νέα δεδομένα και τις επιτακτικές ανάγκες των καιρών, και κινούνται με ξαναζεσταμένες συνταγές. Το «στένεμα» τελικά έχει και τα καλά του, όσο τραγικό και αν ακούγεται, αφού μοιραία επιβάλλει reset στην αυθεντική αξία και ουσία των «καταστάσεων». Καλή δύναμη λοιπόν, μακάρι με ανάλογη, φρέσκια και δημιουργική «οικουμενική» δισκογραφική σπορά που θα φέρει ζυμώσεις και αντίστοιχη συγκομιδή.”
Παρεμπιπτόντως να σημειώσουμε –για μια ακόμη φορά – πως ο Μάλαμας αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δημιουργικό «οργασμό» δουλεύοντας στο στούντιο καινούργιο αλλά και παλαιότερο υλικό πλημμυρισμένο από εκπλήξεις.
Πηγή δημοσίευσης ; www.ogdoo.gr
Tης Μαριάννας Μπάτη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου