Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή θέλει το 67,5% των Ελλήνων




Την αντίθεση των Ελλήνων πολιτιών με την ακραία ρητορεία και τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών και των παιδιών τους αναδεικνύει η δημοσκόπηση της Κάπα Research.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα»
,

οι πολίτες διαφωνούν με την... αιματολογική οπτική των μελών της Χρυσής Αυγής, καθώς αντίθετα με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου το 63% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι Έλληνας είναι εκείνος ο οποίος έχει ελληνική παιδεία

Την ίδια ώρα, παρότι το 74% απαντά ότι συμφωνεί ι λάβει ελληνική παιδεία. Αντίθετα μόνο το 32,5% θεωρεί ότι Έλληνας είναι όποιος έχει έλληνες γονείς. ή μάλλον συμφωνεί με τη δήλωση πως οι μετανάστες αυξάνουν την εγκληματικότητα, το 43% δηλώνει ότι θέλει να παραμείνουν στη χώρα με ίδια ή λιγότερα δικαιώματα από τους έλληνες, έναντι 47,3% που δηλώνει ότι πρέπει να μείνουν μόνον οι νόμιμοι ή οι αναγκαίοι. Παράλληλα, το 75,4% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι συμφωνούν με την επιχείριση «Ξένιος Ζευς» για τον έλεγχο των παράνομων μεταναστών.
Η διαφωνία του εκλογικού σώματος με τις ακροδεξιές κορώνες της Χρυσής Αυγής φαίνεται περισσότερο από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία (67,5%) ζητά να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα αν εξακολουθήσει να παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία καθώς και όποιο άλλο κόμμα θέλει να ανατρέψει την Δημοκρατία, ενώ το 66,8% και το 78,4% διαφωνεί με ακραίες δηλώσεις όπως «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και «Πας μη Έλλην βάρβαρος» αντίστοιχα.




Πηγή: iefimerida.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου