Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ας μπει τώρα φρένο στην ασυλία των υπαλλήλων της Βουλής! , του Δημήτρη Παυλακούδη



Κι όμως υπάρχουν φορές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!Θες να μη μιλήσεις,θες να αφήσεις το μυαλό σου σε αγρανάπαυση ,έστω και λίγων ωρών ,όμως μα τω Θεώ δε σ’αφήνουν!Να θες ν’αγιάσεις και να μη μπορείς!

Χτες όλη η χώρα είχε στραμμένη την προσοχή της στο ελληνικό κοινοβούλιο.Θα περάσουν ή όχι τα μέτρα ; Θα μπει σε ισχύ το μνημόνιο 3 ή όχι ;
Kαθένας ασφαλώς μπορεί να έχει την άποψη του, όμως αυτό το χάδι των υπαλλήλων της Βουλής πρέπει να σταματήσει.
Ώρες και ώρες άκουγες προβλέψιμους μονολόγους βουλευτών ένθεν κακείθεν , ώσπου μόλις τέθηκε το θέμα της μείωσης της αποζημίωσης των υπαλλήλων της Βουλής , εισέβαλε ένας καλοντυμένος κύριος με ένα χαρτί στο χέρι φωνάζοντας ότι αν τεθεί τέτοιο θέμα οι λατρεμένοι βουλευτικοί υπάλληλοι θα κατέβουν σε απεργία!
Βάζουν χέρι στο αυτοδιοίκητο της Βουλής λέει.....
Ποιοι ; Οι διορισμένοι εκ του παραθύρου υπάλληλοι απειλούν να εκπαραθυρώσουν αυτούς που τους έβαλαν μέσα....Οι επιτηδευματίες των γραφείων ,οι παρατρεχάμενοι και οι άνθρωποι των 25 μισθών το χρόνο μιλούν για ΑΠΕΡΓΙΑ!!!
Έλεος πια! Δε θα μιλήσουμε για τις ευθύνες όσων τόσα χρόνια τους πλήρωναν μπορμπουάρ γιατί φέρνουν τον πρωθυπουργικό καφέ. Ούτε για τα τεράστια λάθη ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ και ΣΥΝ αλλά και άλλων κομμάτων κατά καιρούς όσον αφορά τις προσλήψεις και το καθεστώς εργασίας αυτών των υπαλλήλων.
Θα τολμήσω να πω όμως ότι κάποτε το παραμύθι πρέπει να τελειώνει! Δε μπορεί ένας ολόκληρος λαός να ματώνει,να θυσιάζεται και να φορολογείται εις δεκαπλουν και κάποιοι κύριοι να σφυρίζουν ανέμελα μιλώντας για αυτοδιοίκητο της βουλής.
Επίσης αίσχος και επιβράβευση  συνάμα για τα  κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.Μπράβο σας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για την εξαιρετική θεατρική παράσταση που δώσατε σε δρόμους και βουλή για τη δήθεν υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού, για τη δήθεν αγάπη σας για την πατρίδα και για το δακρύβρεχτο λαϊκισμό σας προς τον ελληνικό λαό ,ειδικά στη νοικοκυρά ,το συνταξιούχο ,τον εργάτη ....Ήσασταν για όσκαρ !!
Αίσχος όμως για το γεγονός ότι ήσασταν οι πρώτοι που μπήκατε μπροστά σπεύδοντας να υπερασπιστείτε τους προνομιούχους υπαλλήλους της βουλής μόλις τέθηκε θέμα περικοπής των δικών τους μισθών !!!Ντροπή και θλίψη με πιάνει για τον ξεπεσμό σας!!!Στους δρόμους με τον κόσμο και στο παλάτι με τους άρχοντες!
΄Ετσι θέλετε να κυβερνήσετε αύριο ; Δε θα σας κάνουμε τη χάρη!
Όσο για τους υπαλλήλους της βουλής ιδού η Ρόδος ίδου και το πήδημα .Ευκαιρία στο Γιάννη Στουρνάρα και στη κυβέρνηση να τους κόψουν επιτέλους όσα πούπουλα τους φόρεσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ας υπάρξει κάποτε ένας που θα κάνει την αρχή, γιατί δε μπορεί το Κανάλι της Βουλής να έχει 40 κάμερα-μεν και σε κάθε γραφείο του Κοινοβουλίου να είναι 10 καθαρίστριες....και 8 γραμματείς!!!
Φτάνει πια το δούλεμα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου