Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ :Ο Γιώργος Νταλάρας ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



TO MOYΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!
Τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Θεάτρου της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών (Κ.Θ.Β.Ε.), ο Γιώργος Νταλάρας για πρώτη φορά θα παίξει ζωντανά με τον Νίκο Αντύπα τα καινούργια τραγούδια της δισκογραφικής τους δουλειάς «Τι θα πει έτσι είναι».


Δέκα μπαλάντες σε ρυθμούς ροκ αλλά και μεσογειακούς (latin, tango, εννέα όγδοα) με τους ξεχωριστούς στίχους του Μιχάλη Γκανά, του Μάνου Ελευθερίου, του Άρη Δαβαράκη που έχει γράψει το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, του Νίκου Μωραΐτη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Επτά μουσικοί σολίστες δίπλα στον Αντύπα και στον Νταλάρα θα παίζουν διαφορετικά όργανα με καινούργιο ήχο, αφού και τα τραγούδια του ρεπερτορίου του, τα οποία θα παρουσιάσει μαζί με τη νέα δουλειά είναι όλα διασκευασμένα σε ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκε ο Αντύπας.

Στη σκηνή θα βρίσκεται και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία συμμετέχει και στον δίσκο με το τραγούδι «Κόψε» σε στίχους του Ν. Μωραΐτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ομότιτλο τραγούδι «Τι θα πει έτσι είναι» στο δίσκο, το ερμηνεύει με τη Νoa σε αγγλικούς στίχους του Frank Musker, έχοντας αποσπάσει θερμές κριτικές και έχοντας κάνει ρεκόρ ακροάσεων στα social media.

Όλοι οι φίλοι της μουσικής ,όσοι μεγάλωσαν με τη φωνή και τα τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στη συναυλία , ειδικά σε μια περίοδο που η Θεσσαλονίκη διέρχεται πρωτοφανή πολιτιστική κρίση και περιορίζονται οι αξιόλογες μουσικές παραστάσεις στην πόλη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου