Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :Ιερέας με καταθέσεις 3 εκατομμυρίων ευρώ!!!


Καταθέσεις ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ βρήκε το ΣΔΟΕ σε λογαριασμό ενός ιερέα, ο οποίος λειτουργεί σε ενορία της Αττικής. Από ενδελεχή έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται μάλλον από «μίζες» για ανέγερση γηροκομείου και για άλλες φιλανθρωπικές δράσεις!Ο κληρικός δήλωνε στην Εφορία ετησίως περίπου 20.000 ευρώ που αντιστοιχούν στον σχετικά χαμηλό μισθό του.
Όταν ειδοποιήθηκε σχετικά με τις υψηλές καταθέσεις του, ο κληρικός ανταποκρίθηκε αμέσως, προσήλθε στην αρμόδια ΔΟΥ και κατέβαλε φόρους ύψους περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, χωρίς καμία διαμαρτυρία.

Ωστόσο, τα στελέχη του ΣΔΟΕ προχώρησαν σε λεπτομερή έλεγχο για να ανακαλύψουν τις πηγές των υπέρογκων εσόδων του κληρικού. Όπως διαπιστώθηκε, ο ιερέας συμμετέχει σε οικονομικές υπηρεσίες μητρόπολης στην περιοχή της Αττικής και θεωρείται στενός συνεργάτης ανώτερου κληρικού.
Η μητρόπολη έχει προαναγγείλει την κατασκευή μεγάλων έργων, τα περισσότερα από τα οποία έχουν μείνει ημιτελή ή ανεκτέλεστα. Ένα από αυτά είναι το γηροκομείο της περιοχής, έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί, παρ' ότι ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του '80.

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ συνεχίζεται για να εξακριβωθούν οι ακριβείς πηγές των χρημάτων.
Πηγή δημοσίευσης : www.
newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου