Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

''Είσαι τρελός και μεθυσμένος-Ξεφτίλισες τον αδερφό σου''



“Βουλή: Τα ρολόγια πολυτελείας, τα λιντσαρίσματα, τα κασετόφωνα, ευτελίζουν. Η κοινωνία "βουλιάζει" και απαιτεί αντιπαράθεση ουσίας και λύσεων! Αδ. Γεωργιάδης, Στ.Παναγούλης, Π. Χαικάλης: Και οι 3 πολυζητημένοι για τις ομιλίες τους στη Βουλή, υπήρξαν στελέχη της ΠΟΛ.ΑΝ του Αντ.Σαμαρά”.

Με αυτή τη φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Δημήτρης Παπαδημούλης, αδειάζει το συνάδελφό του Στάθη Παναγούλη ο οποίος χθες στη Βουλή, κατα τη διάρκεια στη συζήτησης για τον προϋπολογισμό είπε


"Να παρακαλάτε εσείς που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικά δικαστήρια παρά να βρείτε το τέλος του πρέσβη του ΗΠΑ στη Λιβύη" ο όποίος εκτελέστηκε. Ο ίδιος επίσης δήλωσε πως αν το πολιτικό σύστημα θέλει "να βρει τα κλεμμένα τότε πρέπει να ψαχτούμε όλοι εμείς εδώ μέσα".

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο Στάθης Παναγούλης ξεκαθαρίζει οτι πρόκειται να προσωπικές του απόψεις και εξαπολύει επίθεση εναντίον βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τον επέκριναν, λέγοντας πως “τον εμφύλιο πόλεμο κήρυξαν μονομερώς οι δυνάμεις του Μνημονίου, οι οποίες οδήγησαν περίπου 3.000 συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία”

Επίθεση εξαπέλυσε και ο Γ.Γιακουμάτος της Ν.Δ στον Στάθη Παναγούλη:
''Άκουσα τα περί Λιβύης.Δεν θέλω να πιστεύω πως από τρελό και από μεθυσμένο λες, μαθαίνεις την αλήθεια. Κατάλαβες τι είπες; Το αίμα φέρνει αίμα. Έχεις το όνομα ενός ήρωα αδερφού και μιας ηρωικής μάνας, μη το ξεφτιλίζεις.
Δείτε το video.

Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας σχολιάζοντας την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη είπε πως αν πάθει τίποτα η οικογένειά του, θα θεωρήσει ποινικά υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή δημοσίευσης : www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου