Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ εκ μέρους ΣΥΡΙΖΑ: Σκουρλέτης: Στα σπίτια όλων υπάρχουν αντιασφυξιογόνες μάσκες και κοντάρια!



Αντικείμενα καθημερινής χρήσης χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ
Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άποψη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος μιλώντας την Τετάρτη στο ραδιόφωνο του Alpha, χαρακτήρισε αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι καθενός τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Ο κ. Σκουρλέτης εμμένοντας στην άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η αστυνομική επιχείρηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην πρώην ΑΣΟΕΕ ήταν επιχείρηση κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου και παρεμπόδισης της εύρυθμης λειτουργίας του πανεπιστημίου υποστήριξε ότι η αστυνομία είχε στόχο τα γραφεία των νεολαιών που βρίσκονται στο κτίριο της Σχολής.
Υποστήριξε μάλιστα ότι όσα βρέθηκαν εντός του ιδρύματος "είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας και όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα".
Ο κ. Σκουρλέτης δεν απάντησε κάτι στην ερώτηση σχετικά με τα εκατοντάδες είδη μαϊμούδες που βρέθηκαν εντός της σχολής από το παρεμπόριο που αναπτύσσεται γύρω από αυτήν και μίλησε αόριστα περί αυτοπροστασίας των πανεπιστημιακών χώρων από το ίδιο το πανεπιστημιακό κίνημα, το οποίο όμως κατά τον κύριο εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν υπάρχει σήμερα.

Το δυστυχές είναι πως αυτοί οι άνθρωποι θέλουν αύριο να κυβερνήσουν.
Το άλλο με τον.... Τοτό , το θυμάστε ; 

Πηγή δημοσίευσης : www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου