Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δυναμική και αρχηγική εμφάνιση Βενιζέλου με βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο στο Κοινοβούλιο : «Για να πετύχει το ρεσάλτο πρέπει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ»



Ο Ευ. Βενιζέλος σε νέα δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τα περί στοχοποίησης του κόμματός του, κάνοντας λόγο για πολιτική σκευωρία.
«Η στρατηγική της εφόδου για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας επανέρχεται μετά τις εκλογές αλλά ξαναχάνει. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα, αλλά το ρεσάλτο, που για να πετύχει πρέπει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, που είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής.».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε  σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας μάλιστα λόγο για «γκεμπελικό δίκτυο συκοφαντικών διαρροών» και για «κομματικό παρακράτος οργανωμένης διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε παιδαριώδεις και αστήρικτες τις σε βάρος του κατηγορίες, τις οποίες, όπως είπε, διαψεύδουν τα γεγονότα. Μίλησε μάλιστα για «τρία χτυπήματα κατά της σκευωρίας» και καταφέρθηκε εμμέσως κατά του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι.Διώτη.
Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τις «συνασπισμένες δυνάμεις της οπισθοδρόμησης» ότι βρίσκονται σε κατάσταση νευρικότητας, μετά την αποτυχία τους στις εκλογές και τη συμφωνία στις αρχές Δεκεμβρίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε για αμηχανία και αντιφάσεις την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι «εκτεθήκατε από τις αποκαλύψεις» και περίμενε ότι θα αποσύρουν την πρόταση.
«Αντί για αυτό κρυφτήκατε πίσω από την ιστορία με τις κάλπες. Αδειαστήκατε τελείως. Δεν σας ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά να την κάνετε μοχλό μίας πολιτικής σκευωρίας» είπε.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται πίσω από ένα «δίκτυο οργανωμένων συκοφαντικών διαρροών», λέγοντας μάλιστα ότι υπήρξε οργανωμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων εν όψει της εκ νέου άφιξης του υλικού από τη Γαλλία.
«Εγώ κατέστησα εφικτή την έρευνα», είπε ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας επίσης για «απίστευτο ισχυρισμό ότι δεν κρατήθηκε στον ΣΔΟΕ αντίγραφο» της επίμαχης λίστας, η οποία, όπως πρόσθεσε, δόθηκε μετά στα μέσα μέσα ενημέρωσης.
Παράλληλα άφησε αιχμές κατά του κ. Διώτη, λέγοντας ότι το ζήτημα ξαφνικά προέκυψε όταν αντικαθίσταται ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ. 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για «τρία χτυπήματα κατά της σκευωρίας»: Όταν ήρθε το πρωτότυπο υλικό από τη Γαλλία, όταν έγινε η τεχνική πραγματογνομωσύνη από τους εισαγγελείς ότι έγινε αντίγραφο στις 8 Ιουλίου 2011, καθώς και όταν παραδέχτηκε ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ ότι έδωσε εντολή να το αντιγράψει συνεργάτης του.
Πηγή δημοσίευσης : www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου