Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ και ΑΥΡΙΟ Ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης στη Θεσσαλονίκη!



Μετά τις sold out παραστάσεις της Αθήνας, ο Γιάννης Χαρούλης συναντά τους φίλους του σε δύο ακόμα συναυλίες, στο… Fix Factory of Sound της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.

Στον πυρήνα του προγράμματος θα βρίσκεται το υλικό από την προσωπική του δισκογραφία, το οποίο τον καθιέρωσε στην συνείδηση του κόσμου ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και της ελληνικής μουσικής σκηνής.


Και όπως πάντα, ο Γιάννης Χαρούλης θα ερμηνεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια που γεννήθηκαν από την έμπνευση σπουδαίων στιχουργών και συνθετών.

Μαζί του: Κωνσταντής Πιστιόλης: πνευστά Μιχάλης Πορφύρης: τσέλο Παύλος Συνοδινός: ηλεκτρική κιθάρα Πάνος Τόλιος: τύμπανα Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Νίκος Κωνσταντάκης Σχεδιασμός φώτων: Γιώργος Τέλλος Ώρα έναρξης: 22.30, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00  

Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα Public (Τσιμισκή 24, τηλ.2310 227288 και Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, τηλ.2310 472 633) Και επίσης μέσω των επιχειρήσεων: Seven Spots και Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, viva.gr και tickets.public.gr

Πηγή: www.ogdoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου