Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Άνοιξη εκθέσεων στη Θεσσαλονίκη!



Περισσότεροι από 150 δημιουργοί συμμετέχουν, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους σε διάφορους χώρους εναλλακτικούς και πρωτότυπους, (γκαλερί, ατελιέ, άδεια διαμερίσματα, cafe, βιτρίνες, αίθουσες τέχνης, πολυχώρους) στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Made in Thessaloniki #3», που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.


Στις 45 εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν θα πάρουν μέρος φωτογράφοι, γλύπτες, εικαστικοί, performers, γραφίστες, βιομηχανικοί σχεδιαστές, αρχιτέκτονες αλλά και φοιτητές.
Οι εναρκτήριες ξεναγήσεις θα γίνουν στις 2/4 στους χώρους των εκθέσεων.
Το Made In Thessaloniki (ΜΙΤ) είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών που διεξάγεται κάθε χρόνο την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη και διοργανώνεται από την «Parallaxi» και το «Θεσσαλονίκη Αλλιώς». Στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις το MIT έχει παρουσιάσει μέσα από τις εκθέσεις του περισσότερους από 200 καλλιτέχνες, καθώς επίσης κατάφερε να μεταφέρει δύο εκθέσεις στη Γερμανία. Στόχος του φεστιβάλ είναι να συμβάλλει στην ανάδειξη, ανάπτυξη και εξωστρέφεια της τοπικής καλλιτεχνικής κοινότητας.
Φέτος, το MIT 3 αποτελείται από το Τoolkit Startup & το Make Art.
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις, τις ειδικές διαδρομές των εγκαινίων, το δεκαπενθήμερο πρόγραμμα αλλά και το πώς μπορεί να ψηφίσει τις αγαπημένες του εκθέσεις θα βρει ο ενδιαφερόμενος στο parallaximag.gr και στο www.makeartexhibitions.wordpress.com


Πηγή δημοσίευσης:  www.makthes.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου