Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η Γιορτή του Βιβλίου συνεχίζεται ...στη ΔΕΘ μέχρι τις 29 Σεπτέμβρη!!!

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας
Η κοσμοσυρροή στο BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στη ΔΕΘ 2013 οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση για παράταση λειτουργίας
Η γιορτή του βιβλίου συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο περίπτερο 4, γεγονός που θα δώσει στους βιβλιόφιλους αλλά και σε μαθητές και φοιτητές με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς να προμηθευτούν τα βιβλία της επιλογής τους σε πολύ χαμηλές τιμές.
Η γιορτή του βιβλίου στην οποία υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών από 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα, λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ


Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να διαλέξουν από ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων, σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις, επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν βιβλία από ο,50 ευρώ. Η συμμετοχή των εκδοτών από όλη την Ελλάδα στο Παζάρι είναι σημαντική και τα βιβλία πολύ αξιόλογα.

Είσοδος ελεύθερη.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακο 11 το πρωί έως 9 το βράδυ
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.ipolistonkosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου