Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Παίκτης του ΠΑΟΚ για ένα χρόνο και επίσημα ο Σωτήρης Νίνης!!!




Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα το μεσημέρι ο Σωτήρης Νίνης.
 


Ο Έλληνας διεθνής μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο που τον «δένει» με τον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν έχοντας νωρίτερα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, με την επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη από την Πάρμα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Δικέφαλου.


Ο Νίνης είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1990 και μολονότι είναι μόλις 23 ετών, έχει ήδη συμπληρώσει: 137 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό (104 στο Πρωτάθλημα Ελλάδας, 25 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 8 στο Κύπελλο Ελλάδας) με 15 γκολ και 24 ασίστ, 28 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών (1 γκολ – 4 ασίστ) και 15 συμμετοχές πέρυσι με την Πάρμα (14 Serie A, 1 Coppa Italia).

Η πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα έγινε σε ηλικία μόλις 16 ετών και 9 μηνών (7.1.2007, ΠΑΟ-Αιγάλεω 1-0) και σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ 20 ημέρες αργότερα στην αναμέτρηση εναντίον του Πανιωνίου. Ένα χρόνο μετά ο Ότο Ρεχάγκελ τον κάλεσε για το επίσημο ντεμπούτο του στην Εθνική το οποίο έγινε στις 19.5.2008 στο φιλικό ματς με την Κύπρο που έγινε στην Πάτρα».


ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.paok24.com 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου