Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Στα κάγκελα κυβερνητικοί βουλευτές για πλειστηριασμούς: "Στο διάολο οι τράπεζες!"



Η άρση του παγώματος των πλειστηριασμών για την Α κατοικία δεν θα είναι και μια τόσο εύκολη υπόθεση για την κυβέρνηση, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές αντιδρούν έντονα και δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κάτι τέτοιο.
Μετά την Σοφία Βούλτεψη από τη ΝΔ που δήλωσε κατηγορητματικά αντίθετη και την Ζέτα Μακρή που είπε ότι δεν πρέπει να γίνει γρήγορα, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν διστάζουν να πουν ότι στο δίλημμα εκλογές ή αστεγοι θα προτιμήσουν το πρώτο.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής ο οποίος, μαζί με άλλους τουλάχιστον 10 κυβερνητικούς βουλευτές δηλώνουν αποφασισμένοι να καταψηφίσουν, είπε σήμερα μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο "Στο διάολο η τράπεζες! Τόσα χρήματα πήραν από την ανακεφαλαιοποίηση."

Νωρίτερα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο.
Υποστήριξε πως είναι πολλοί οι βουλευτές από την συμπολίτευση οι οποίοι αντιδρούν στο άνοιγμα των πλειστηριασμών και θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.
Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: "εάν το δίλημμα είναι 1 εκατομμύριο ξεσπιτωμένοι ή εκλογές, τότε είναι εύκολο το δίλημμα. Δεν πρέπει κανείς να φοβάται τις εκλογές".



ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:  http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=227480&catid=9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου