Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης σε μια μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη στην Καλαμαριά!



Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης  τραγουδά τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κυβερνείο (Παλατάκι) στην Καλαμαριά  στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμαριάς «ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ».
Ο Δήμος Καλαμαριάς και το Παρά θιν’ αλός παρουσιάζουν την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και την Σοφία Γεωργαντζή. Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του στο κατεξοχήν Θεσσαλονικιώτικο σημείο, την Αρετσού της καρδιάς μας. Κουβαλάει στις αποσκευές του, την αγάπη για αυτό που κάνει, την δύναμη της παρέας, μα πάνω από όλα τις μουσικές και τα στιχάκια του.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής του δουλείας με τίτλο « Ζωής Παιχνίδια», οι φίλοι του θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν στην μοναδική αυτή συναυλία μια καλή εικόνα από την νέα του πρόταση. Το συγκρότημα ελίσσεται με άνεση από τον ηλεκτρικό, στον απόλυτα ακουστικό ήχο. Η Ανατολή συναντά την Δύση, διεγείροντας το συναίσθημα μέσα και από το νέο «Μουσικό χρονογράφημα» που ετοιμάζει.
Για μια ακόμη φορά βέβαια, εκτός του δείγματος γραφής της νέας του δουλειάς, θα ζωντανέψουν οι μουσικές, τα στιχάκια, τα ποιήματα και η επικοινωνία με τραγούδια που αγαπήθηκαν.
Τον πλαισιώνει η Σοφία Γεωργαντζή με τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «Ζωγραφίζω Όνειρα» οπου υπογράφει η ίδια τους στίχους, την μουσική και την ερμηνεία.

Μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα)
Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο)
Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες)
Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο)
Τιμή εισόδου: 8 ευρώ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κεντρικά γραφεία του Φεστιβάλ:
Κομνηνών 60, Πεζόδρομος Καλαμαριάς, τηλ.: 2313 314570, 314578
Εισιτήρια για το Φεστιβάλ Παρά θιν’ Αλός μπορείτε να αγοράσετε με τους εξής τρόπους:
Από τα σημεία προπώλησης της εκάστοτε εκδήλωσης
Κατευθείαν στην είσοδο των εκδηλώσεων

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.ipolistonkosmo.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου