Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Του Δ.Παυλακούδη: Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ δικαιώνονται…στην πράξη!Νέες μεγάλες Επιτυχίες τις παράταξης μας!!!



Νέες μεγάλες Επιτυχίες τις παράταξης μας!!!

Μετά από παρέμβαση μας αλλά δύο αιτήματα συμπολιτών μας ικανοποιήθηκαν από τη διοίκηση. Αυτό λέει πολλά:

1.  Μετά τις ασφυκτικές πιέσεις μας και την γενικότερη κατακραυγή για το "καταφύγιο" αδεσπότων ζώων που επινόησε η διοίκηση έφτασε η ώρα της μεγάλης "τούμπας" .6.900 Ευρώ για γιατρούς και 8.000 Ευρώ για σίτηση , μεταφορά και έλεγχο των ζώων ενώ προκηρύχθηκε και δημόσιος διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου που θα τα φιλοξενήσει
2.  Επιτέλους ιδωτική ασφάλεια στα δημοτικά κτήρια του Δενδροποτάμου .Το φωνάζουμε εδώ και 2 χρονια όπως επίσης και την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας .Έπρεπε όμως να λεηλατηθούν πλείστες φορές για να το καταλάβουν εκεί στη διοίκηση του Δήμου.

Όλα αυτά έρχονται για να επαληθεύσουν στην πράξη πως η παράταξή μας και ο επικεφαλής μας Γιώργος Κυριλλίδης είμαστε έμπρακτα κοντά στον πολίτη, μέσα στις εξελίξεις και τα γεγονότα και με συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις αναδεικνύουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης και το κυριότερο….κατορθώνουμε μέσα από προτάσεις και συγκεκριμένες πολιτικές να οδηγήσουμε τη δημοτική αρχή στην επίλυση πολλών προβλημάτων που ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ!!!

ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ!!!

Σας αναγκάσαμε να μας ακολουθείτε κύριε Κυρίζογλου !
Σας ευχαριστούμε πολύ που ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ!

ΑΥΡΙΟ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ θα κάνουμε τα πάντα για ν’ αποδείξουμε πως οι Αμπελόκηποι και η Μενεμένη με νέους ανθρώπους στο τιμόνι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!


Δημήτρης  Παυλακούδης
 Υπεύθυνος Κοινωνικής πολιτικής Δημοτικής Παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ,
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ,
 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – Μsc Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου