Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στα ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Στις 12-6 τραγουδά στη Μονή Λαζαριστών!Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ανανεωμένος μετά από έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα, παρουσιάζει μια… φρέσκια παράσταση που ξεκινά την πορεία της για αυτό το καλοκαίρι από τη Θεσσαλονίκη και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013. Παρέα με τον σταθερό μουσικό συνοδοιπόρο του, εξαίρετο τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας. 
Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετρά αρκετά χρόνια. Έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, οι δύο μουσικοί συναντηθήκαν και διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική, με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης, την προσήλωση στην ουσία και το σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού. 
Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες στο εξωτερικό και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. 
Στην ηχοληψία είναι ο Βαγγέλης Λάππας και στους φωτισμούς ο Κωνσταντίνος Αλεξίου. 

Σημεία προπώλησης: Μονή Λαζαριστών, Public, Viva.gr 11876 -


Πηγή: www.ogdoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου