Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Πάμπλο Γκαρσία ΞΑΝΑ στον ΠΑΟΚ!!!ΚΙ ΟΜΩΣ όλα δείχνουν πως ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ – το αγαπημένο παιδί της ασπρόμαυρης εξέδρας- ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΑΝΑ στον ΠΑΟΚ!!!
Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία διασταυρώνονται και πάλι! Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Ουρουγουανού και του Ιβάν Σαββίδη μετά από πρωτοβουλία του Θόδωρου Ζαγοράκη, προκειμένου να φορέσει ξανά τη φανέλα του με τον "δικέφαλο".

Μετά την σημερινή (4/6) συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ουρουγουανό, που έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του Ζαγοράκη, είναι, πλέον, πολύ πιθανή η επιστροφή του Γκαρσία στον "Δικέφαλο", ως ποδοσφαιριστής. Απλά θα ζητηθεί και το "ok" του νέου προπονητή.

 


Στο τετ α τετ Σαββίδη-Γκαρσία στο "Μακεδονία Παλλάς", δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το "διαζύγιο" και, πλέον, αναμένεται μόνο η επικύρωση της μεγάλης επιστροφής.
Οριστική εξέλιξη θα υπάρξει το πολύ σε δύο ημέρες.
Ο Πάμπλο Γκαρσία είπε αντίο τον περασμένο Μάρτιο στον ΠΑΟΚ μετά από 4,5 χρόνια συνεργασίας. Ο Ουρουγουανός ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Δώνη και αποφάσισε να φύγει από την ομάδα παρά την αντίθετη επιθυμία του κόσμου του "δικεφάλου".

Πηγή δημοσίευσης: www.sport24.gr


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου