Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

"Αγκάλιασε με, μπορείς; Δε διαφέρω" - Συγκινητικό VIDEO για τα άτομα με αναπηρία



Μια ομάδα Χανιωτών, μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο υπενθυμίζει το αυτονόητο. Ότι τα άτομα με αναπηρία ζουν, ερωτευονται, αγαπάνε, ονειρεύονται όπως όλοι.
Ο Αντώνης, ο Γιώργος, ο Δημήτρης, ο Νάσος, η Αμαλία, ο Μάνος, η Ελένη, η Γεωργία, ο Μιχάλης, ο Γιώργος, η Στέλλα, ο Φίλιππος, ο Μιχαήλ, η Ζαχαρένια, ο Νίκος, δεν διαφέρουν και συμφωνούν: Όλοι μπορούν να αγκαλιάσουν, να αγαπήσουν να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν χωρίς διαφορές. Και στέλνουν το μήνυμα τους: "Αγκάλιασέ με μπορείς; Δεν διαφέρω. Γεννήθηκα διαφορετικός αλλά θα ζήσω σαν ίσος".

Η ιδέα για τη δημιουργία του βίντεο γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία και αποτέλεσε όνειρο για την Ελένη Καρμπαδάκη που το εμπνεύστηκε.
Όπως ανέφερε στο flashnews.gr, ο αδελφός της Μιχάλης, που παρουσιάζεται στο βίντεο, εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους, υπέστη εγκεφαλική παράλυση. Όμως δεν διαφέρει από τα άλλα παιδιά.
Η Ελένη το ξέρει καλά και θέλησε να μας το θυμίσει. Τα άτομα με αναπηρία "Δεν διαφέρουν". Όλοι οι συντελεστές του βίντεο πλαισίωσαν την ιδέα της Ελένης και μέσα σε λίγες ημέρες έκαναν την έμπνευση πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου