Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων!! «Πλήγωσε» και τον Πανσερραϊκό!

Σε «φονέα» των γιγάντων εξελίσσεται ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, αφού μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία που απέσπασε από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, οι «κυανόλευκοι» πλήγωσαν και τον έτερο διεκδικητή της ανόδου, Πανσερραϊκό, νικώντας τον με 2-1 και στερώντας του την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο προς την κορυφή.

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως, ο τερματοφύλακας Ζιάκας είπε «όχι» τόσο στην κεφαλιά του Μπονέρη στο 8΄, όσο και στις προσπάθειες του Ασλανίδη στο 25΄ και του Κωνσταντινίδη στο 39΄. Ένα λεπτό αργότερα, μάλιστα, τα «λιοντάρια» είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη αφού το σουτ του Γιαννόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Και σα να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά στην αμέσως επόμενη φάση ο Ηρακλής σκόραρε με τον Σγκούρι, εν μέσω διαμαρτυριών των φιλοξενούμενων πως ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην έναρξη της επανάληψης, αφού ο Πανσερραϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 59΄και ένα λεπτό αργότερα ο Ηρακλής ξεδιπλώθηκε ιδανικά στην αντεπίθεση με τον Παπαϊωάννου να γράφει από κοντά το 2-0 κάνοντας ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Σερραίους. Το μόνο που κατάφεραν τα «λιοντάρια» ως τη λήξη ήταν απλά να μειώσουν με τον Κατσαβάκη στο 85΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γιαμουρίδης): Ζιάκας, Παπαϊωάννου, Γκιαούρης, Πομάκης, Σακαλής, Νικολίτσας, Ξανθόπουλος, Καρατζάογλου, Αλεξόπουλος, Σγκούρι (90+1΄Αθανασιάδης), Βεϊδαμενίδης (80΄Τζιόλης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παντζιαράς): Μπίμπης, Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Μιλένκοβιτς, Κατσαβάκης, Ρούμπος, Τσιμίκας Σ., Μπονέρης (56΄Κράββαρης), Γιαννόπουλος, Ασλανίδης (37΄ Γεωργιάδης), Κωνσταντινίδης.
 
Πηγή δημοσίευσης: www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου