Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΕΙΔΗ Πάντα η προσφορά στο συνάνθρωπο πρέπει να επαινείται! ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Δωρεάν εμβολιασμοί σε ανασφάλιστα παιδιά !



Με σύνθημα “Εμβολιάζουμε παιδιά ανασφάλιστα - όχι απροστάτευτα” ο δήμος Παύλου Μελά συνεχίζει την εκστρατεία δωρεάν εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών.
Περισσότερα από 35 ανασφάλιστα παιδιά “κατέλαβαν” χθες το κοινωνικό ιατρείο του δήμου και πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων εμβόλια ηπατίτιδας, ιλαράς, ανεμοβλογιάς, τετάνου, πολιομυελίτιδας. Τα παιδιά πραγματοποίησαν όλα τα εμβόλια που προβλέπει το εθνικό πρόγραμμα εθνικών εμβολιασμών.



Στόχος της δράσης η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη ΜΚΟ “Αποστολή-Άνθρωπος” είναι η αποτελεσματική εμβολιαστική κάλυψη του παιδικού πληθυσμού με πολυδύναμα εμβόλια, που τον προστατεύουν από διάφορες ασθένειες.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσα παιδιά του δήμου Παύλου Μελά είναι ανασφάλιστα και έχουν εκδώσει κάρτα υγείας από το κοινωνικό ιατρείο. Σημειώνεται, ότι στον παιδικό εμβολιασμό καμία δόση και κανένα εμβόλιο δε χάνεται, όσος καιρός και αν περάσει από την προβλεπόμενη για την ηλικία τους κάλυψη. Τα παιδιά που θα εμβολιαστούν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, θα παρακολουθούνται συστηματικά, ώστε να προσέρχονται και μελλοντικά σε τακτά χρονικά διαστήματα για τη χορήγηση των υπόλοιπων εμβολίων.

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:  http://www.makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου