Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ για την Ελπίδα Αμπελοκήπων στην Α2 Βόλλεϋ Ανδρών! ΝΙΚΗΣΕ τον άλλοτε πανίσχυρο σε Ελλάδα και Ευρώπη ΗρακλήΣημαντική νίκη πέτυχαν οι άνδρες της Ελπίδας, απέναντι στον Ηρακλή, με 3-1. Μια δίκαια νίκη που εδραιώνει την ομάδα μας στην 4η θέση της βαθμολογίας και μια ξεχωριστής σημασίας νίκη, αφού επιτεύχθηκε απέναντι σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και φανέλα στον ελληνικό αθλητισμό και δη στο ελληνικό βόλεϊ.
Η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση, δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έχασε το πρώτο σετ με 22-25, η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική. Με πολύ καλή ισορροπία σε υποδοχή και επίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει δείχνοντας ότι είναι το αφεντικό του παιχνιδιού, ενώ στα επόμενα δύο σετ ήταν επίσης ανώτερη και επικράτησε σχετικά εύκολα. Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους αθλητές και τον πασαδόρο της ομάδας, Γιάννη Πρώιο, που σήμερα αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα.

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Γιάννης Κυλίτσης και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητων του.

Tα σετ:  3-1 (22-25, 25-16, 25-18, 25-21)

ΕΛΠΙΔΑ (Κυλίτσης):Γαβριήλ, Βασιλειάδης, Μπατσάρας, Βουλγαρίδης, Κοντογιάννης, Πρώιος/Αλμαλής (λ), Νικολακάκης.
ΗΡΑΚΛΗΣ(Πάτρας): Τσιάρας, Ηλίας, Δούρβος, Κατσαφλιάκας, Τσολάκος, Ιωαννίδης/Τσιράκης (λ), Αυγιτίδης (λ), Ευγενίδης, Τόσκας, Τσάτσουλας, Κουκουμάκας.

Ο προπονητής της Ελπίδας, Γιάννης Κυλίτσης δήλωσε: «Ήταν μια καλή εμφάνιση για την ομάδα μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε άγχος κυρίως θεωρώ λόγω του παιχνιδιού στον πρώτο γύρο όπου ηττηθήκαμε και ήμασταν κάκιστοι. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, ο πασαδόρος μας μας βοήθησε πολύ και με την εξέλιξη του παιχνιδιού ανέβηκε η απόδοση του, ενώ όλα τα παιδιά είχαν πολύ κέφι, όρεξη και έναν μια καλή εμφάνιση. Δε δώσαμε δικαίωμα στον Ηρακλή και είναι μια σημαντική νίκη για εμάς και μεγάλη θα έλεγα γιατί ο Ηρακλής πάντα είναι μεγάλη ομάδα»

Πηγή: http://www.volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου