Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΗ για την " Επίσημη αγαπημένη" η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ!



Στα... μαλακά έπεσε η Εθνική μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο του 2014 στην Ισπανία. Κληρώθηκε με Αργεντινή, Σενεγάλη, Φιλιππίνες, Κροατία, Πουέρτο Ρίκο στον Β' όμιλο της διοργάνωσης

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/2) στη Βαρκελώνη, η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 που θα λάβει χώρα σε 6 πόλεις της Ισπανίας (Λας Πάλμας, Σεβίλλη, Γρανάδα, Μπιλμπάο, Μαδρίτη και Βαρκελώνη).
Στη Σεβίλλη θα αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών, καθώς εκεί θα φιλοξενηθεί ο Β' όμιλος. Οι 24 ομάδες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους των 6 ομάδων με επικεφαλής τις Ισπανία, Αργεντινή, ΗΠΑ και Λιθουανία.

Η Εθνική θα αγωνιστεί με τις Αργεντινή, Σενεγάλη, Φιλιππίνες, Κροατία, Πουέρτο Ρίκο στο Β' όμιλο, σε έναν όμιλο που μοιάζει βατός, καθώς πλην της πρώτης η Ελλάδα είναι στο ίδιο και ίσως καλύτερο επίπεδο, από τις Κροατία και Πουέρτο Ρίκο.
Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι και ο όμιλος της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τους εκπροσώπους του Α' ομίλου, ενώ ο όμιλος των ΗΠΑ θα βρεθεί αντιμέτωπος με εκείνον της Λιθουανίας.
Μετά την α' φάση, οι 16 που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ παιχνίδια με την Ελλάδα (εφόσον προκριθεί) να αγωνίζεται στη β' φάση στην Μαδρίτη.
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου