Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Γιώργος Καζαντζίδης!



Πολιτικές διαφωνίες επικαλέστηκε ο άρτι παραιτηθείς από το αξίωμα του αντιδημάρχου Οικονομικών Αμπελοκήπων - Μενεμένης, το οποίο κατείχε επί σχεδόν τρία χρόνια, Γιώργος Καζαντζίδης, που, όμως, προς το παρόν παραμένει δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης. Όπως είπε στην EgnatiaPost, τις επόμενες μία - δύο εβδομάδες θα πάρει την απόφασή του, για το αν θα παραμείνει σ' αυτήν ή θα ανεξαρτητοποιηθεί.
Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο -ένα μικρό παράθυρο, όπως είπε χαρακτηριστικά- στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να διεκδικήσει με δική του παράταξη το αξίωμα του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, αφού παραδέχτηκε ότι έχει κάνει συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ισχυρό «χαρτί» του είναι ο ποντιακός πληθυσμός της Μενεμένης, αφού για χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συλλόγου Ποντίων.

«Συζήτησα με το δήμαρχο και του είπα ότι δε θέλω να συνεχίσω ως αντιδήμαρχος Οικονομικών. Υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα και πολιτικές διαφωνίες, χωρίς, όμως, να φτάσουμε στα άκρα. Έτσι, αποφάσισα ότι σιγά - σιγά ότι πρέπει να αποχωρήσω. Τις επόμενες μία - δύο εβδομάδες θα πάρω αποφάσεις, για το αν θα μείνω στην παράταξη. Εφόσον οι διαφωνίες μου δημιουργούν προβλήματα, δεν έχω λόγο να παραμένω. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις για νέα παράταξη, αλλά αυτή μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι», είπε στην EgnatiaPost ο κ. Καζαντζίδης.
Ο μέχρι χτες αντιδήμαρχος, χαρακτήρισε το δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, ως έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα, σημείωσε, ωστόσο, ότι η διοίκηση του δήμου δεν έχει κάνει κάτι σημαντικό για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα των πολιτών, τη φτώχεια και την ανεργία. «Δεν έχουμε "πιάσει" καθόλου τη φτώχεια και την ανεργία και ήθελα να κάνουμε γι' αυτά περισσότερα πράγματα. Πλέον τα προβλήματα των πολιτών είναι διαφορετικά και θα πρέπει να ξέρουμε τι κάνουμε. Είμαστε μνημονιακοί ή όχι;», τόνισε ο κ. Καζαντζίδης.

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.egnatiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου