Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ: "Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει με νέες νοοτροπίες, συμπεριφορές και νέους ρόλους για τα πρόσωπα που θα μείνουν στο ΠΑΣΟΚ"



Σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που είναι το ανώτερο όργανο του κόμματος, προκειμένου να αξιολογηθεί το αποτέλεσμα της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας ζήτησε μεταξύ άλλων στην χτεσινή κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου ο Αντώνης Σαουλίδης.
Η πρότασή του μάλιστα βρήκε πολλούς υποστηρικτές, αφού μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Νεάπολης Συκεών και πρώτος επιλαχών στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές (δεν εξελέγη αφού ο Βαγγέλης Βενιζέλος κράτησε την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης) σημείωσε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες στους κόλπους της παράταξης ώστε να συμπληρωθούν τα μέλη της ΚΕ που αποχώρησαν. «Όχι να διοριστούν. Να σεβαστούμε τα όργανα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαουλίδης υπογράμμισε ότι: «η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει με νέες νοοτροπίες, συμπεριφορές και νέος ρόλους για τα πρόσωπα που θα μείνουν στο ΠΑΣΟΚ».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του σχολίασε ότι: «το ΠΑΣΟΚ στερείται αξιοπιστίας. Ο κόσμος βαρέθηκε από το ΠΑΣΟΚ να τον σώζει. Πήγε αλλού». «Ο κύκλος της μεταπολίτευσης έκλεισε αφού πλέον κυβερνά η Αριστερά. Να δούμε πως θα πορευτούμε» υπογράμμισε.
Και συμπλήρωσε: «ο κόσμος δεν μας δίνει το δικαίωμα να κρίνουμε το αποτέλεσμα των εκλογών. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου