Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Τέλος από αύριο οι δωρεάν φυσιοθεραπείες – Θα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι !!!



Από την τσέπη τους θα πληρώνουν, από αύριο, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, τις φυσιοθεραπείες, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ. Μετά τους φαρμακοποιούς, που ανέστειλαν την πίστωση… 
στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, και οι φυσιοθεραπευτές προχωρούν στην ίδια κίνηση.
Από τη Δευτέρα, λοιπόν, 3 Δεκεμβρίου έπειτα από απόφαση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ που έχουν ανάγκη αποθεραπείας με φυσικοθεραπείες θα πρέπει να τις πληρώνουν από την τσέπη τους.

Και αυτό επειδή οι φυσιοθεραπευτές σε όλη τη χώρα αποφάσισαν να αναστείλουν τη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.
 Θα εκτελούν κανονικά τα παραπεμπτικά των ασφαλισμένων αλλά θα εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών στο όνομα του ασφαλισμένου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, ο κλάδος έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της αντοχής του, καθώς εργάζεται και μένει απλήρωτος από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και σήμερα.
Οι φυσιοθεραπευτές επισημαίνουν ότι - μέχρι σήμερα - οι ηγεσίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ, αθετούν κατ’ εξακολούθηση τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις τους για πληρωμή των δεδουλευμένων του 2012.
Μάλιστα τη Δευτέρα οι φυσιοθεραπευτές θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ στις 10.00 το πρωί.
Πηγή δημοσίευσης : www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου