Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ Πολιτικής Τρομοκρατίας και Κανιβαλισμού :Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Στρατούλης!



Δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ - Ατρομήτου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, όπως κατήγγειλε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Τώρα θα σε σκοτώσουμε» φώναξαν οι τρεις χρυσαυγίτες στον Στρατούλη προτού του επιτεθούν, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Δημήτρης Στρατούλης δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος χτυπήματα στο κεφάλι από τρία άτομα που προτού του επιτεθούν του δήλωσαν «μέλη της Χρυσής Αυγής». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του ΟΑΚΑ.

Οπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Στρατούλης περιέγραψε τους δράστες της επίθεσης στην αστυνομία.
Είναι σαφές πως  τέτοιες ενέργειες και πρακτικές μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω . Άσχετα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου , βία γεννά βία και ως εκ τούτου πρέπει να αποδοκιμάζεται και να τιμωρείται παραδειγματικά.
Είναι ντροπή για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα .
Ο φασισμός δεν έχει θέση στην πατρίδα μας!!! Κανενός κόμματος, χρώματος  και αρώματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου