Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γιώργος Νταλάρας αφηγείται στον ΙΑΝΟ Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες…Για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου !!!





 













Μας έχει συνηθίσει εδώ και τόσα χρόνια σε εκπλήξεις και ασφαλώς είναι γνωστός  πέρα από τη μαγική φωνή του και για την κοινωνική και ανθρωπιστική του δράση.
Ας μη λησμονούμε πως γι’αυτόν ακριβώς το λόγο είναι ένας από τους ελάχιστους Έλληνες που έχουν τιμηθεί με τον τίτλο του Πρεσβευτή Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.


 Ο λόγος για το Γιώργο Νταλάρα που το Σάββατο που μας έρχεται , δηλαδή στις 22 Δεκεμβρίου , θα αφηγηθεί παραμύθια για μικρούς και μεγάλους στο café του βιβλιοπωλείου Ιανός στην Αθήνα .

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα και δώρα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου , ενός οργανισμού που ασχολείται με τη φροντίδα παιδιών
που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

Κάποια άλλα παιδιά, αυτά από το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης θα φτιάξουν το σκηνικό των εκδηλώσεων.
Κάθε γονιός που έρχεται στις εκδηλώσεις μας αγοράζει εισιτήριο των 5 ευρώ που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου»
Κάθε παιδί που μπαίνει στο χώρο των εκδηλώσεων δεν πληρώνει είσοδο αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της “Κιβωτού”. Χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία. Ένα παιδί κάνει δώρο σε ένα άλλο παιδί. Έτσι απλά...

Οι εκδηλώσεις αφήγησης παραμυθιών από τον Ιανό θα συνεχιστούν μέχρι τις 31 Δεκέμβρη , καθώς το Γιώργο Νταλάρα θ’ακολουθήσει πληθώρα άλλων ανθρώπων της μουσικής και του πολιτισμού!

Από 22 ως 31 Δεκεμβρίου, 12 με 1 το μεσημέρι, στο café του βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ:

Σάββατο 22/12: Γιώργος Νταλάρας
Κυριακή 23/12: Χρήστος Θηβαίος
Δευτέρα 24/12: Γιάννης Κότσιρας
Πέμπτη27/12: Κωστής Μαραβέγιας
Παρασκευή 28/12: Γιώργος Ανδρέου - Ελένη Τσαλιγοπούλου
Σάββατο 29/12: Ελευθερία Αρβανιτάκη
Δευτέρα 31/12: Παντελής Θαλασσινός - Ντίνα Κώνστα

Ακόμη μια εκδήλωση ανθρωπιάς , ακόμη μια ευκαιρία να έρθουν οι ανθρώπινες καρδιές  πιο κοντά! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου