Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο Χρήστος Θηβαίος ΔΩΡΕΑΝ τραγουδά στη Θεσσαλονίκη στις 9 Δεκέμβρη για τα 15 χρόνια " Έντεχνο"!!Το  « ΕΝΤΕΧΝΟΝ » , ένα από τα πιο γνωστά μουσικά στέκια της Θεσσαλονίκης γιορτάζει αισίως τα 15 χρόνια λειτουργίας του και σας προσφέρει…….μια ΔΩΡΕΑΝ συναυλία του Χρήστου Θηβαίου την Κυριακή 9 Δεκέμβρη του 2012 . Για το Χρήστο Θηβαίο οι λάτρεις της έντεχνης ελληνικής μουσικής γνωρίζουν πολλά , ωστόσο ας θυμηθούμε εν τάχει ποιος είναι….


Το 1994 ήταν η χρονιά που κυκλοφόρησε το πρώτο και μοναδικό studio album του Jeff Buckley, με τίτλο «Grace». Δίσκος – αναφορά πια, σταθερή παρουσία σε κάθε λίστα με τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών, αποκάλυψε ένα σπάνιο μουσικό ταλέντο, που ο πρόωρος θάνατος του το 1997 από πνιγμό, του προσέδωσε μυθικές διαστάσεις.
Το 1994, στην Ελλάδα αρχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον ένα τετραμελές γκρούπ με το προβοκατόρικο όνομα «Συνήθεις Ύποπτοι». Με επίκεντρο τα Εξάρχεια, παίζουν σε μπαράκια και μικρές μουσικές σκηνές δικά τους τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν δύο χρόνια αργότερα, στο δίσκο «Μέρες Αδέσποτες». Δίσκος - ορόσημο για την σύγχρονη ελληνική δισκογραφία, με τραγούδια που αγαπήθηκαν όσο λίγα, όπως το Ημερολόγιο, οι Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου, το ομώνυμο Μερες Αδέσποτες, η Βροχή Μου, ο Γορίλλας κ.ά.Πηγή δημοσίευσης : http://www.ipolistonkosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου