Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιώργος Φλωρίδης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ!Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη τίθεται ο Γιώργος Φλωρίδης.

Σύμφωνα με τα Νέα η συμφωνία έκλεισε το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, μετά από τετ-α-τετ Βενιζέλου-Φλωρίδη, ενώ είχαν προηγηθεί διαβουλεύσεις με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο συμμετοχής του Γιώργου Φλωρίδη στις εκλογικές λίστες.

Ο κ. Φλωρίδης επιστρέφει έπειτα από τριάμισι χρόνια μετά την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα τον Ιούνιο του 2011 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ακολουθούμενη από τον Γιώργο Παπανδρέου πολιτική στο θέμα αντιμετώπισης της κρίσης.


Η επιστροφή Φλωρίδη στο ΠΑΣΟΚ αποτελεί ρελάνς του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς ο πρώτος κατάφερε την επανένταξη κορυφαίου στελέχους στο ΠΑΣΟΚ.

Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν το μεσημέρι (12:30) στη Χαριλάου Τρικούπη. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Δήλωση Βενιζέλου

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του:

«Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, θα είναι ο Γιώργος Φλωρίδης που συστρατεύεται στον αγώνα που δίνουμε για την χώρα και τη παράταξη.

» Ο Γιώργος Φλωρίδης πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη.

» Έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, πάντα σε στενή επαφή με τη κοινωνική βάση της παράταξης και είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011.

» Πορευτήκαμε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και σε πολλές κρίσιμες φάσεις.

» Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες προεκλογικές συνθήκες ο Γιώργος Φλωρίδης μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην προβολή των μηνυμάτων μας. Στο να μας ακούσουν οι πολίτες και να γίνει αντιληπτός ο εγγυητικός ρόλος που μόνο το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη μπορεί να παίξει γιατί κρατάει ψηλά την ευθύνη.

» Ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες.»


ΞΕΚΑΘΑΡΑ η επιλογή Φλωρίδη σημαίνει πολλά καθώς επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ μια από τις πιο δημιουργικές,μάχιμες και προοδευτικές φωνές της Κεντροαριστεράς!
Ένας από τους πιο ποιοτικούς πολιτικούς που έχω γνωρίσει! Από εκείνους που μάχονται για μια ΕΥΡΩΠΗ ΑΞΙΩΝ και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!


ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231375442Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου