Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Κόουτς της Σεζόν ο Μαρκόπουλος!Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Basket League ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2013-14, συγκεντρώνοντας σχεδόν το απόλυτο στις ψήφους!
Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ψηφίστηκε από τους 49 εκ των 51 δημοσιογράφων που συμμετείχαν στη διαδικασία. Οι 41, δε, τον επέλεξαν ως τον κορυφαίο δίνοντάς του την πρώτη θέση.
Ο Μαρκόπουλος πήρε τα σκήπτρα από τον Αργύρη Πεδουλάκη -κορυφαίο του 2013-, ενώ άφησε πίσω του τον Ηλία Παπαθεοδώρου αλλά και τον μοναδικό ξένο της λίστας, τον Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο έμπειρος προπονητής που πρόσφατα ξεπέρασε τα 500 επίσημα παιχνίδια στην καριέρα του ως head-coach, ανέφερε πως: ''Μία τιμητική διάκριση σε ένα ομαδικό άθλημα αντανακλά σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτή. Τόσο στους παίκτες και στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όσο και στη διοίκηση και τους άλλους συνεργάτες μου στην ομάδα, που και αυτοί συνετέλεσαν ώστε να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ και αυτός ο τίτλος σε μένα.
Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία και την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί, σε όλη την διάρκεια της σεζόν για να πετύχουμε την κατάκτηση της 3ης θέσης. Ευχαριστώ και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, γιατί ουσιαστικά στο πρόσωπό μου, τίμησαν την προσπάθεια όλων μέσα στην ομάδα''.


ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου