Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Από τις 6 Ιούνη στην αναπλασμένη Νέα Παραλία!33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ:
ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΜΕΝΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
6-22 Ιουνίου 2014

Στον αναπλασμένο χώρο της Νέας Παραλίας (από το Λευκό Πύργο – Βασιλικό Θέατρο έως το Μακεδονία Παλλάς), εκεί όπου εγκαινιάστηκε πριν από 32 χρόνια από την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, επιστρέφει το 33ο Φεστιβάλ Βιβλίου ανανεωμένο με νέα περίπτερα και με εντυπωσιακή συμμετοχή εκδοτικών οίκων και φορέων του πολιτισμού, των γραμμάτων και της πόλης.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου είναι η κορυφαία εκδήλωση του ΚΔ΄ Πνευματικού Μαΐου «Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης», (πολιτισμός, γράμματα, τέχνες) ο οποίος υποστηρίζει έμπρακτα όλους τους πνευματικούς δημιουργούς της Βόρειας Ελλάδας, αναδεικνύοντας το έργο τους. Πλήθος εκδηλώσεων λόγου, μουσικής, θεάτρου, χορού που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ΚΔ΄ Πνευματικού Μαΐου θα φιλοξενούνται τόσο στο χώρο του Φεστιβάλ Βιβλίου αλλά και σε άλλες αίθουσες εκδηλώσεων και ανοιχτούς χώρους της Θεσσαλονίκης.


Το 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης είναι αφιερωμένο στον εορτασμό της πόλης ως: «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Συνδιοργανώνεται με το Δήμο Θεσσαλονίκης από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Υπουργείου Μακεδονίας –Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

33ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης
6- 22 Ιουνίου 2014
Στον αναπλασμένο χώρο της Νέας Παραλίας
(από το Λευκό Πύργο – Βασιλικό Θέατρο έως το Μακεδονία Παλλάς)

Με ωράριο λειτουργίας:
καθημερινά από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ
και τις Κυριακές και το πρωί 11-13.30 και το απόγευμα 18.30-23.00

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.ipolistonkosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου