Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Δ.Παυλακούδης: " ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε όλους τους μαθητές μου , στους μαθητές των σχολείων των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης, αλλά και σε όλα τα παιδιά της χώρας! "



Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' Λυκείου ολοκλήρωσαν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στο βασικό κύκλο μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων! Απομένει το μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας την Πέμπτη για όσους το επέλεξαν καθώς και τα Ειδικά Μαθήματα η εξέταση των οποίων θα αρχίσει το Σάββατο 21 Ιουνίου.  

Όσον αφορά τους μαθητές της Θεωρητικής Κατεύθυνσης πιο δύσκολα χαρακτηρίστηκαν τα θέματα στο Άγνωστο Κείμενο στα Αρχαία Ελληνικά και ορισμένες παγίδες στη Γραμματική και το Συντακτικό των Λατινικών! Από την άλλη βατά με κάποιες μικρές αναμενόμενες δυσκολίες θεωρήθηκαν από μαθητές και εκπαιδευτικούς τα θέματα στη Νεοελληνική Λογοτεχνία και την Ιστορία Κατεύθυνσης.



Στο πάντα κρίσιμο και σημαντικό μάθημα της Έκθεσης – Νεοελληνικής γλώσσας που είναι κοινό για τους υποψηφίους όλων των κατευθύνσεων οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σχετικά καλές επιδόσεις των μαθητών, καθώς το ζητούμενο θέμα ήταν ναι μεν αρκετά γενικό και επίκαιρο, όμως ο μαθητής μπορούσε να παραθέσει αρκετά επιχειρήματα και να παραθέσει αρκετά στοιχεία.


Όπως και να χει ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ο ΑΓΩΝΑΣ!

Η χρονιά που πέρασε είναι αναμφίβολα μια χρονιά-σταθμός και για την κατοπινή σας ζωή! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί δικαίως χαρακτηρίζουν τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου « την πιο σκληρά εργαζόμενη κοινωνική ομάδα στην Ελλάδα».

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε όλους τους μαθητές μου , στους μαθητές των σχολείων των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης, αλλά και σε όλα τα παιδιά της χώρας!
Δώσατε τον αγώνα σας όλη τη χρονιά με συνέπεια, υπομονή κι επιμονή και ΕΛΠΙΖΩ να δικαιωθείτε και να επιτύχετε όλοι σας το στόχο σας και να μπείτε στη Σχολή ( ΑΕΙ ή ΤΕΙ κλπ. ) που επιθυμείτε!

Για όσους από εσάς τα καταφέρετε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ μετά από ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και η Ακαδημαϊκή σας ζωή θα σας προσφέρει μια σειρά από νέες, μοναδικές εικόνες και εμπειρίες!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!


Δημήτριος Χ. Παυλακούδης

 Φιλόλογος- MA  Μεσαιωνικής Νεοελληνικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων – Μενεμένης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου