Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Κυρίζογλου-Καζαντζίδη στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης....



Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ του δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου και του ανεξαρτήτου πλέον δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών, Γιώργου Καζαντζίδη.
Έτσι, μετά τη δήλωση – απάντηση του κ. Κυρίζογλου προς τον κ. Καζαντζίδη -ο δεύτερος κατηγόρησε τη διοίκηση του δήμου για αδυναμία επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών και για εσωπαραταξιακές διαφωνίες και ο πρώτος του απάντησε ότι η πλειοψηφούσα παράταξη είναι αρραγής και ενωμένη και ότι έχει επιτελέσει σημαντικό έργο-, ο κ. Καζαντζίδης ανεβάζει τους τόνους με νέα απάντηση προς το δήμαρχο.

Σ’ αυτήν επισημαίνει ότι «η δημιουργία εντυπώσεων για την κάλυψη των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίσει η διοίκηση του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης είναι το προσφιλές παιχνίδι του δημάρχου» και τονίζει ότι λυπάται πολύ, επειδή «ο κύριος Κυρίζογλου, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εκθείαζε το έργο  που πρόσφερα στη θητεία μου και ζητούσε επίμονα να επιστρέψω στην παράταξη, καταφεύγει σε άλλων εποχών δυσάρεστες πρακτικές».
Παράλληλα, σημειώνει ότι «οι εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις με παράλληλη κατάθεση προτάσεων και οι αρνητικές ψήφοι μου, σε θέματα με τα οποία διαφωνούσα κάθετα με το δήμαρχο, είναι η ξεκάθαρη απάντησή μου στο ατυχές σχόλιό του, ότι διατυπώνω αυτές τις απόψεις τώρα, έξι μόλις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές».
Επίσης, ο κ. Καζαντζίδης επιμένει να κάνει λόγο για ύπαρξη εσωτερικών προβλημάτων στην παράταξη και τονίζει ότι τα επεσήμανε από την πρώτη ημέρα της εκλογής του ακόμη και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. «Ωστόσο, η εμμονή της διοίκησης να αγνοεί τις εσωτερικές διαφορές και την διαφορετική οπτική σε κρίσιμα θέματα, οδήγησε στη αναγκαστική ρήξη των σχέσεων μας», αναφέρει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
«Η πρόθεση για συλλογική δράση με στόχο το κοινό συμφέρον του δήμου αποδεικνύεται έμπρακτα από τις μέχρι πρότινος επίμονες προσπάθειες μου, για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων κατά τη διάρκεια της θητείας μου και ως αντιδήμαρχος αλλά και ως σύμβουλος. 
Η προσωπική μου αυτοδιοικητική διαδρομή αποσκοπεί  στην ευημερία της τοπικής μας κοινωνίας και δηλώνω κατηγορηματικά πως με άκρως μαχητική διάθεση θα συμβάλλω με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του Δήμου μας, δράττοντας κάθε ευκαιρίας και αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνάμεις όλων των πολιτών ανεξαιρέτως για μια πολυδιάστατη κοινωνική ανάπτυξη», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Καζαντζίδη.
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.egnatiapost.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου