Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΗ Θεσσαλονίκη : Μπάσης, Ασλανίδου & Γαργανουράκης στο «STAGE BY NIGHT» στη Θεσσαλονίκη (από 5/4) !!!



Μετά από τέσσερις μήνες επιτυχημένων παραστάσεων στην Αθήνα, το σχήμα που μονοπώλησε τα βράδια του Αθηναϊκού κοινού, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη στο STAGE by Night!!
Ο Δημήτρης Μπάσης άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του.
Η Μελίνα Ασλανίδου έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, με σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πλάι σε σπουδαίους καλλιτέχνες, ότι είναι μια από τις πιο δυνατές γυναικείες ερμηνεύτριες.

Ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ο αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης με την αυθεντική φωνή του, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, μαντινάδες, παραδοσιακά, καθώς και τραγούδια από το σύνολο της μεγάλης του δισκογραφίας.
Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα που υπόσχεται να δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο STAGE by Night.
Από 5 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες εμφανίσεις.
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 23.00
Μουσική Σκηνή «STAGE by night»
26ης Οκτωβρίου 27, Θεσσαλονίκη.
Τηλ. κρατήσεων: 2310. 566.768
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ με ποτό στο μπαρ
Τιμή φιάλης στο τραπέζι:130 ευρώ (ανά 4 άτομα)
Τιμή φιάλης κρασιού:65 ευρώ (ανά 2 άτομα)

Πηγή δημοσίευσης : www. parousiazw.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου