Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Και ΝΕΑ συναυλία αλληλεγγύης στη Λεμεσό:ΟΛΟΙ Μαζί ενώνουμε και πάλι τις φωνές μας για τον ελληνισμό της ΚΥΠΡΟΥ!



Η πρώτη συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου για τους αναξιοπαθούντες αυτής της δύσκολης συγκυρίας για τη μεγαλόνησο απέδωσε πολύ σημαντικούς καρπούς κι έτσι η προσπάθεια αυτή θα επαναληφθεί αλλά αυτή τη φορά στη Λεμεσό, στις 24 Απριλίου, στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου.
Οι καλλιτέχνες που έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή και θα συμμετέχουν στην συναυλία είναι οι Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μαργαρίτα Ζορπαλά, Βάσος Αργυρίδης, Ευρυδίκη, Δέσποινα Ολυμπίου και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ενώ η εν λόγω λίστα συνεχώς εμπλουτίζεται και μ’ άλλους καλλιτέχνες. 



Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης.
Mε μεγάλη χαρά λοιπόν και με την ελπίδα πως τέτοιες κινήσεις θα συνεχιστούν για να επιβεβαιώσουν πως μέσω του πολιτισμού  υπάρχει ακόμη ελπίδα για την Κύπρο μας και τον ελληνισμό ελπίζουμε και πιστεύουμε πως και η δεύτερη συναυλία θα έχει την επιτυχία που είχε και η πρώτη.
Η Κύπρος είναι πάντα στην ψυχή και την καρδιά μας, γι’αυτό ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 24 του Απρίλη ενώνουμε τις φωνές μας στηρίζοντας τους Κυπρίους αδελφούς μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου