Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Οι παλιοί γνώριμοι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ σε μια Τριπλή Επέτειο ΑΥΡΙΟ στη Μονή Λαζαριστών!



Χειμερινοί Κολυμβητές - Τριπλή Επέτειος
Τετάρτη 10 Ιουνίου
Ώρα: 21.30

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές είναι παλιοί γνώριμοι του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών. Τόσο παλιοί, ώστε να είναι οι πρώτοι που έδωσαν συναυλία στα χαλάσματα του συγκροτήματος πριν από 25 χρόνια! Τώρα επιστρέφουν την Τετάρτη 10 Ιουνίου για μια επετειακή… υπερσυναυλία! Δεν είναι μόνο τα 25χρονα εκείνης της πρώτης, ιστορικής συναυλίας στη Μονή Λαζαριστών, αλλά και η συμπλήρωση 35 χρόνων από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία και 50 χρόνων από το σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους με τους Α. Μπακιρτζή, Ι. Παπαδάμου και Κ. Σιδέρη. 


Ο επετειακός χαρακτήρας της συναυλίας τους  οδήγησε στην πρόσκληση μουσικών που με κάποιον τρόπο συνδέθηκαν μαζί τους. Έτσι, θα συμμετάσχουν η Μπάντα της Φλώρινας, με την οποία συνεργάστηκαν στον δεύτερο και τον πέμπτο δίσκο τους, καθώς και σε πολλές συναυλίες, ο Φοίβος Δεληβοριάς, που συμμετείχε φιλικά σε συναυλίες τους, όπως και ο ντράμερ Κώστας Αναστασιάδης. Ο Θωμάς Κοροβίνης, προσκλήθηκε ως παλαιός και αγαπητός φίλος, ενώ με τον Ζωρζ Πιλαλί επιθυμούσαν από καιρό να συνυπάρξουν κάποια στιγμή στο πάλκο. Να η ευκαιρία! Τέλος, αν βρει χρόνο από τις καθηγητικές του υποχρεώσεις θα συμμετάσχει και ο συνεργάτης του σχήματος στον τελευταίο του δίσκο και σε πολλές συναυλίες Δημήτρης Μυστακίδης.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν όσα τραγούδια φέρει η βραδιά και όσα τους ζητηθούν από τους οκτώ δίσκους τους, αλλά και άλλα ανέκδοτα. Θα κατέβουν σε πλήρη σύνθεση. Ο Δημήτρης Πολυζωίδης που ζει μόνιμα στη Βιέννη συμμετέχοντας μόνο στις ηχογραφήσεις τους και σπάνια σε συναυλίες τους, υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να παρευρεθεί. Θα παρευρίσκονται, λοιπόν, κατά σειράν αρχαιότητος προσχώρησης στο σχήμα, οι Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Δημήτρης Πολυζωίδης (βιολί), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν), Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο, σαξόφωνο), Μπάμπης Παπαδόπουλος (κιθάρα). Ο Διονύσιος Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι) συντροφεύει κατά καιρούς το σχήμα από τις αρχές της 10ετίας του ‘80.
Απ’ τα μικρόφωνα θα παρελάσουν, ως συνήθως, τραγουδιστές και μη, που θα πλαισιώσουν το σχήμα και τους φιλοξενούμενούς του με αυτοσχέδιες χορωδίες.
Τιμές εισιτηρίων:
7€ (ανέργων, πολυτέκνων, φοιτητών)
10€ (προπώληση)
12€ (ταμείο)
Προπώληση: www.viva.gr, Ταμείο ΦΜΛ, Εκδοτήριο Κ.Ο.Θ. (Πλατεία Αριστοτέλους), Σάρωθρον
Ώρα έναρξης: 21.30
Πληροφορίες: 2310 589.200






ΠΗΓΗ   ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:  http://www.monilazariston.gr/2895DC75.el.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου