Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ γιορτάζει τα 20 χρόνια του στο τραγούδι στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
«Ό,τι αγαπάς εδώ δεν τελειώνει». Μετά από τα 2 sold out στην Αθήνα ο Μίλτος γιορτάζει τα 20 χρόνια στη δισκογραφία και στη Θεσσαλονίκη!
Για μαθηματικός ξεκίνησε, αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας.
 Ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί παρά να γιορταστεί.  Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, η Βαβυλωνία του Μύλου θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, για να χωρέσει φίλους εγκάρδιους κι αγαπημένους. Όσους συμπορεύτηκαν και τραγούδησαν μαζί κάποιες νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εικοσαετίας.

 Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες- κάποιες πιο ηλεκτρισμένες- μερικά δυνατά λαϊκά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν τη μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες. Όσο ηχηρές οι παρουσίες, άλλο τόσο και οι απουσίες των φίλων: Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκης Αλκαίος, Μάνος Ξυδούς, Μάριος Τόκας. Θα είναι κι αυτοί παρόντες μέσα απ τα τραγούδια τους. 
Αν η «μόνη μας πατρίδα είναι ο χρόνος» η Πέμπτη 25 Ιουνίου είναι η επιστροφή σ’ αυτή την πατρίδα και μια βόλτα στις πιο όμορφες γωνιές της, στα πιο συγκινητικά παράθυρα της.
«Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία.
 Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι»

Μίλτος Πασχαλίδης

Μύλος Βαβυλωνία, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Τηλ. κρατήσεων: 2310510081
Ώρα προσέλευσης: 20:30 / Ώρα έναρξης: 21:30
Εισιτήριο θεάματος: 12€ 
Προπώληση: 10€ 
Σημεία Προπώλησης: Έντεχνο - Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), musicland/ticket house (κέντρο Θεσσαλονίκης),  στο viva.gr και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης viva.
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου