Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Του Δημήτρη Παυλακούδη: "ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ 2015 στους Αμπελόκηπους !Ένας θεσμός με Ιστορία και ξεχωριστή αξία!"

ΘΕΣΜΟΣ με προοπτική για το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει γίνει πλέον η Ανθοέκθεση που γι άλλη μια χρονιά διοργανώνεται με επιτυχία στους Αμπελόκηπους.

Η ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ φιλοξενείται στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Μέγας Αλέξανδρος ζωντανεύοντας για ακόμη μια χρονιά το χώρο που το πεισσότερο διάστημα παραμένει δυστυχώς αναξιοποίητος και ανεκμετάλλευτος.

Πλήθος παραγωγών και εκθετών γεμίζουν το χώρο με λουλούδια,άνθη,καρποφόρα,εποχικά ή ερωματικά φυτά,προσκαλλώντας έτσι χιλιάδες ανθρώπους,κατοίκους του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης αλλά και λάτρεις των λουλουδιών και της φύσης απ όλη την πόλη να έρθουν.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης πλαισιώνει με μια σειρά εκδηλώσεων την Ανθοέκθεση δίνοντας άλλο αέρα στην ανοιξιάτικη γιορτή.

Επίσης φέτος συνέπεσε μαζί με την Ανθοέκθεση και ο εορτασμός της πανηγύρεως της μικρής αλλά τόσο γραφικής ενορίας της Αναστάσεως του Κυρίου που βρίσκεται εντός του πρώην στρατοπέδου.Τα τελευταία μάλιστα χρόνια παράγεται από την εν λόγω ενορία σπουδαίο έργο σε τομείς όπως η παράδοση και ο πολιτισμός με αποτέλεσμα αυτές οι μέρες να γίνονται με την άψογη συνεργασία όλων ακόμη πιο ξεχωριστές.

Η Ανθοέκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Δήμο, τους εκθέτες και όλους όσους στηρίζουν το θεσμό γι ακόμη μια φορά!
ΜΑΚΑΡΙ κάποτε το στρατόπεδο να ναι γεμάτο ζωή καθημερινά!

 Δημήτρης Χ. Παυλακούδης


ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ  Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου