Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Θ. Παπακωνσταντίνου, Χαΐνηδες και Γιάννης Χαρούλης μαζί σε συναυλία αλληλεγγύης στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης στις 11 Φλεβάρη!Μια ακόμα συναυλία αλληλεγύης πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τους Θ. Παπακωνσταντίνου, τους Χαΐνηδες και το Γιάννη Χαρούλη για τους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕ (Βιομηχανικής Μεταλευτικής) που δίνουν και εκείνοι εδώ και αρκετό καιρό το δικό τους αγώνα.
Συγκεκριμένα, η συναυλία θα γίνει στο Ιβανώφειο, στις 11 Φεβρουαρίου, στις 20:00 και η είσοδο κοστίζει συμβολικά 5 ευρώ που θα δοθούν ως ενίσχυση στους εργαζομένους.

Χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι στο blog τους αναφέρουν:
«Οι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής αγωνιζόμαστε για να περάσει το εργοστάσιο από τα χέρια του κεφαλαίου στα χέρια των εργαζομένων!
Απλήρωτοι από το Μάιο του 2011 και σε επίσχεση εργασίας με μεγάλα προβλήματα επιβίωσης αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε μια πολύ δυναμική επιχείρηση παραγωγής δομικών υλικών ζωντανή και τους εργαζόμενους με αξιοπρέπεια και με ανορθωμένο το ανάστημα απέναντι στη λαίλαπα του ξένου και του ντόπιου κεφαλαίου!
Αγωνιζόμαστε να κάνουμε πράξη ότι εμείς οι εργαζόμενοι μπορούμε χωρίς τα αφεντικά! Αγωνιζόμαστε να αποδείξουμε πως αν δε μπορούν αυτοί εμείς μπορούμε χωρίς αυτούς και θα το καταφέρουμε!»


Πηγή δημοσίευσης:  http://www.taneasou.net/?p=94610


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου