Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ: ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ στις 6 το απόγευμα στο Άστρον- "Γνήσια Επικοινωνία. Μα γιατί δεν με καταλαβαίνεις;" Με τον Πασχάλη Λαμπαρδή, Κλινικό Ψυχολόγο



Φίλες και φίλοι,
Μετά από  τις  πρώτες κατά γενική ομολογία πολύ πετυχημένες διαλέξεις –εισηγήσεις που προηγήθηκαν, έφτασε η στιγμή για την τρίτη κατά σειρά εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Η εισήγηση  που εντάσσεται   στο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θα πραγματοποιηθει ΑΥΡΙΟ  ΤΕΤΆΡΤΗ και ώρα 6.00- 8.00 το απόγευμα στο κινηματοθεατρον ΑΣΤΡΟΝ Μενεμενης. Καλεσμένος μας αυτή τη φορά θα είναι ο κύριος Πασχάλης Λαμπαρδής, ο οποίος είναι κλινικός ψυχολόγος  και θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα  που αφορά άμεσα  όλες τις ηλικίες και όλες τις κοινωνικές ομάδες, το θέμα της ανθρώπινης επικοινωνίας και το πώς επηρεάζει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

ΘΕΜΑ:"Γνήσια Επικοινωνία. Μα γιατί δεν με καταλαβαίνεις;"
 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:Πασχάλης Λαμπαρδής, Κλινικός Ψυχολόγος.


ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ  ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!

Οι εισηγήσεις του Λαϊκου Πανεπιστημιου Αμπελοκηπων-Μενεμενης θα είναι ανοικτές με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες. Στο τέλος του εξαμήνου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Συνδιοργανωτής του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμπελοκηπων-Μενεμενης ο δημος Αμπελοκηπων-Μενεμενης.
Δημήτρης Χ. Παυλακούδης
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ  Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας  ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου