Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ΑΥΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ στις 6 μ.μ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ! Στο ΑΣΤΡΟΝ η πρώτη εισήγηση από τον Παντελή Σαββίδη!  ΑΝΟΙΓΕΙ  Η ΑΥΛΑΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ!!!

ΜΕ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ  χαρά  σας  προσκαλούμε  να δώσετε  το παρών   ΑΥΡΙΟ   ΤΕΤΑΡΤΗ  9 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα  18.00  στο Κινηματοθέατρο  ΑΣΤΡΟΝ στη ΜΕΝΕΜΕΝΗ ( Χρυσ.Σμύρνης & Κομνηνών)  στην  ΠΡΩΤΗ  ΔΙΑΛΕΞΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ   του  Λαϊκού Πανεπιστημίου  Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Ο πρώτος καλεσμένος μας  είναι  ο εξαιρετικός  δημοσιογράφος και αναλυτής, γνωστός  από την πορεία του  στην ελληνική τηλεόραση,  κύριος  Παντελής  Σαββίδης.
Η  εισήγηση του  κυρίου  Σαββίδη  θα έχει ως θέμα της : « Η Ελλάδα εν μέσω  των δραματικών  αλλαγών  στη  Μέση  Ανατολή  και την  Ευρώπη»


Στο θεσμό του  Λαϊκού Πανεπιστημίου που λειτουργεί ο  Σύλλογος  Επιστημόνων Κεντρικής  Μακεδονίας « Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»  σε συνεργασία  με  το  Δήμο  Αμπελοκήπων-Μενεμένης  η
ΕΙΔΟΔΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ.  Υπενθυμίζεται  πως  στο τέλος  του εξαμήνου  θα δοθεί  Πιστοποιητικό Παρακολούθησης   στους  συμμετέχοντες.
ΕΝΑΣ  ΝΕΟΣ  ΘΕΣΜΟΣ  ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!  ΑΣ  ΤΟΝ  ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ!

Δημήτρης Χ. Παυλακούδης
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ  Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας  ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου