Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Με επιτυχία και φέτος η Λαϊκορεμπέτικη βραδιά στο Φανό! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και όλες! Να μαστε γεροί και του χρόνου!



Φίλες και  φίλοι,

Ως  Πρόεδρος  του  Πολιτισικού  Μορφωτικού  Συλλόγου Φανού  Κιλκίς  και  εκ μέρους  του Δ.Σ.  του συλλόγου  μας  θα ήθελα  να ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  από καρδιάς  όλους  και όλες  που   μας τιμήσατε   με την παρουσία  σας  στη  ΛΑΙΚΟΡΕΜΠΕΤΙΚΗ βραδιά  που διοργανώσαμε  στο  χωριό  μας  το Σάββατο 16 Ιούλη. 
Παρά το γεγονός  ότι  ο  καιρός  λίγο έλειψε να  μας τα χαλάσει-άλλωστε σε Πολύκαστρο και Αξιούπολη έβρεχε- τελικά  μας έκανε το χατήρι. Περισσότερα  από  300 άτομα  έδωσαν το παρών  στη φετινή  μας εκδήλωση. Συγχωριανοί Φανιώτες, κάτοικοι των γύρω χωριών  αλλά και φίλοι  που ήρθαν  για να μας στηρίξουν  από  Αξιούπολη,Πολύκαστρο και Θεσσαλονίκη!

 Ευχαριστούμε θερμά  το Δήμαρχο  Παιονίας  κ.Χρήστο  Γκουντενούδη, τον Αντιδήμαρχο  Κων.Μεμετζή  και τον Δημ.Σύμβουλο  Λευτέρη  Γαρόπουλο  που έδωσαν το παρών στην εκδήλωσή μας, όπως επίσης  και τους  Πολιτιστικούς  Συλλόγους  Πλατανιάς, Ειδομένης, Πηγής  και  Άσπρου  που  μας  στήριξαν και φέτος  όπως και τόσα χρόνια! 

Πάνω απ’όλα όμως  ευχαριστώ από  καρδιάς  όλα  τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου  μας, τους μουσικούς  και φυσικά  τους εθελοντές  συγχωριανούς  που  δούλεψαν τόσες μέρες σκληρά  για την πραγματοποίηση  της εκδήλωσης! 

Όσο για μας, Χρήστο,Ελένη,Χριστίνα,Ιωάννα  να  μαστε γεροί  και δυνατοί  και το χρόνου και  να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  να διοργανώνουμε όμορφα πράγματα  για το χωριό μας!
Την ιστορία καθώς λέει άλλωστε  το τραγούδι «τη γράφουν  οι παρέες»!

Άλλωστε  τώρα έχουμε μπροστά μας την Εκδρομή του Συλλόγου (περισσότερα σε λίγες μέρες) και το Πανηγύρι του χωριού μας  στις  28-29 Αυγούστου!


Με τιμή,

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Παυλακούδης και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου