Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗΣ- Υποψ.Δημ.Σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: " Στο πλευρό του Γιώργου Κυριλλίδη για να φτιάξουμε μια ανθρώπινη πόλη! ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ! "Φίλες και Φίλοι, με ιδιαίτερη τιμή σας ανακοινώνω ότι στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές  κατεβαίνω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στηρίζοντας στην πράξη τη μεγάλη προσπάθεια του επικεφαλής μας και Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Κυριλλίδη!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που στηρίζω μια πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που συμμετέχω σε μια παράταξη που στάθηκε σε καιρούς δύσκολους στο πλευρό του συμπολίτη μας ΟΛΗ αυτήν την τριετία και δε θυμήθηκε τον πολίτη των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης μόνο πριν τις εκλογές. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής τους οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ βρέθηκαν και βρίσκονται δίπλα  στο συμπολίτη, στο συνδημότη, στο συνάνθρωπο. Μοιραζόμαστε σκέψεις, μελετούμε προτάσεις, ακούμε προβληματισμούς και απόψεις σε μια μεγάλη προσπάθεια να ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ στην περιοχή μας!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που σε μια εποχή που οι πιο πολλοί απαξιώνουν την πολιτική και που οι πιο πολλοί πολιτικοί έχουν αποτύχει και χρεωκοπήσει, ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΝΑΝ άνθρωπο τίμιο, ακέραιο, ειλικρινή, δυναμικό, που με συγκεκριμένες προτάσεις, πρόγραμμα και υπευθυνότητα έδωσε και δίνει ένα μεγάλο αγώνα για να ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στους κατοίκους της περιοχής μας, το ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ!

ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ επέλεξα τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, τον ΑΓΩΝΑ, την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για ένα αύριο ουσίας!
Με συνέπεια και υπευθυνότητα ΖΗΤΩ τη ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΝΕΜΕΝΗ!
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ – ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης τον Ιούνη του 1984,όπου και κατοικώ έως σήμερα. Γιος του Χρήστου Παυλακούδη και της Έλλης Ράπτου, οι οποίοι υπηρέτησαν επί σειρά ετών ως καθηγητές μέσης εκπαίδευσης στο 1ο Λύκειο Αμπελοκήπων.
·        Ανηψιός του πρώην δημάρχου Αμπελοκήπων Χρήστου Ράπτη.

·        Κατάγομαι από το Φανό Κιλκίς.


·        Αποφοίτησα το 2002 από το 2ο Ενιαίο Λύκειο  Αμπελοκήπων και στη συνέχεια σπούδασα στο τμήμα φιλολογίας του ΑΠΘ, απ’ όπου αποφοίτησα το 2006 με ειδίκευση στη Νεοελληνική φιλολογία.

·         Τον Ιούνη του 2012 ολοκλήρωσα με άριστα τις σπουδές μου  στο Μεταπτυχιακό  πρόγραμμα Μεσαιωνικής και Βυζαντινής φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

·        Από τα παιδικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Αποτέλεσα μέλος του τμήματος ζωγραφικής του Πνευματικού Κέντρου Αμπελοκήπων, καθώς και αθλητής μπάσκετ στις ομάδες του Πνευματικού Κέντρου Μενεμένης και Αμπελοκήπων.
·        Το 2001 εκπροσώπησα την Ελλάδα ως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου των Εφήβων στις Βρυξέλλες, όπου και εκλέχθηκα γραμματέας της πρώτης οικονομικής επιτροπής νέων.

·        Το 2002 πήρα το πρώτο βραβείο στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης και λογοτεχνίας και τιμήθηκα από τότε πολλές φορές από διάφορους φορείς, όπως η Νομαρχία Αθηνών, η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και η Ένωση Συγγραφέων –Λογοτεχνών Ευρώπης.

·        Μέλος της Ένωσης Συνεργασίας Νέων Λογοτεχνών, καθώς και της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

·         Το 2010 εκλέχθηκα γραμματέας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς .

·        Από  το έτος 2012 είμαι εισηγητής διαλέξεων στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας Νομού Κιλκίς.


·          Στις δημοτικές εκλογές του 2010 ήμουν για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

·        Υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων-Μενεμένης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.


·        Η αγάπη  για τον τόπο μου , τον πολιτισμό και την ιστορία του και η πίστη πως οι νέοι άνθρωποι στη σημερινή δύσκολη εποχή για την πατρίδα  πρέπει με πάθος  να μπουν μπροστά  και  να χτίσουν ένα διαφορετικό αύριο  με οδήγησαν στο να συνταχτώ στο πλευρό  του Γιώργου Κυριλλίδη !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου