Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΟΣ Ελέγχου η παράταξη του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου : ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΑΝ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ των συμβούλων Σάκη Αντάρη και Γιάννη Σεραφίδη!Νομίζατε πως στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης  ο κύριος Λάζαρος Κυρίζογλου ελέγχει την κατάσταση ;;;;;;  Mάλλον έχετε χάσει επεισόδια …..καθώς ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ….
Έτσι διαβάζουμε….στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , που δίνει συνέχεια στις εσωτερικές κόντρες στελεχών της προσκείμενης στο Δήμαρχο παράταξης που εμφανίστηκαν με αφορμή τις δημαιρεσίες για εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και …..ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ για τη δημοτική αρχή.
ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ και ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ συμβούλων της παράταξης του δημάρχου….ενώ φουντώνουν φήμες για περαιτέρω….φυλλοροές και παραιτήσεις!ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το ΡΕΠΟΡΤΑΖ αναφέρει :

Προβλήματα αντιμετωπίζει όμως και ο Λάζαρος Κυρίζογλου στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Το βράδυ της Τετάρτης δύο τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου από τη δημοτική ενότητα Μενεμένης ανεξαρτητοποιήθηκαν. Πρόκειται για τους Σάκη Αντάρη και Γιάννη Σεραφίδη, που δηλώνουν δυσαρεστημένοι για την πολιτική που ακολουθεί ο δήμαρχος, στον οποίο καταλογίζουν ότι φροντίζει περισσότερο τους Αμπελόκηπους, παραγκωνίζοντας τη Μενεμένη.

* Θυμίζω ότι την Κυριακή τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Βαλάνος και Γιώργος Καζαντζίδης, καταψήφισαν την πρόταση Κυρίζογλου για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος πρότεινε ανανέωση της θητείας του πρώην δημάρχου Μενεμένης Γιώργου Ακτσελή, ο οποίος αποτελεί όμως κόκκινο πανί για αρκετά από τα στελέχη της πλειοψηφίας. Ο δήμαρχος δηλώνει σε συνεργάτες του ότι η υπόθεση είναι ελεγχόμενη, καθώς οι διαφωνίες δεν είναι, λέει, πολιτικές αλλά εστιάζονται σε προσωπικές αντιπάθειες του παρελθόντος. Πληροφορούμαι, ωστόσο, ότι ήδη ορισμένοι από τους διαφοροποιηθέντες διερευνούν τις πιθανότητες συγκρότησης νέας παράταξης. Ίδωμεν...

Πηγή δημοσίευσης :  http://www.makthes.gr/news/permanent/98563/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου