Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Οι Πολίτες Σε Δράση καταγγέλουν : "Χωρίς θέρμανση το ΚΑΠΗ Δενδροποτάμου!!! "Στην «κατάψυξη» έμειναν εδώ και πολλές ημέρες οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Δενδροποτάμου, όπως καταγγέλλει η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Aμπελοκήπων – Μενεμένης «Πολίτες σε δράση». Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Μετά από κλοπή των καλωδίων του συστήματος θέρμανσης στα τέλη Σεπτέμβριου, ο χώρος του ΚΑΠΗ δεν έχει θέρμανση!

Αρχικά, τα μέλη περίμεναν για λίγες εβδομάδες να αποκατασταθεί το πρόβλημα, ο δήμαρχος τους καθησύχαζε αλλά οι μήνες πέρασαν και τα καλώδια από την Αθήνα απ΄ όπου θα ερχόντουσαν, όπως τους είπαν οι υπεύθυνοι της Δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση του συστήματος θέρμανσης, δεν έφθασαν ποτέ, άραγε γιατί;».
«Οι δακρύβρεκτες πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου για την γενικότερη άθλια κατάσταση στην περιοχή αλλά και οι υποσχέσεις για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης είναι φανερό ότι ήταν κενές περιεχομένου και κάλυπταν μόνο επικοινωνιακές ανάγκες όπως συνήθως κάνει» σημειώνουν οι «Πολίτες σε δράση».
Δυστυχώς αν και ζούμε στον 21ο αιώνα τίποτε δεν είναι αυτονόητο...Ούτε καν η προσφορά θέρμανσης στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας....Πηγή δημοσίευσης :  http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80293%3Axoris-thermansh-to-kapi-dendropotamou&catid=94%3A2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#.UNGZMGxdOJ8.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου