Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΑ φαρμάκων από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στο Χαρίσειο Γηροκομείο + ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Alpha!
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Πολίτες σε Δράση» προσέφερε, μετά από συντονισμένες ενέργειες που έκανε στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, 14 χαρτοκιβώτια με φάρμακα στο Χαρίσειο γηροκομείο Θεσσαλονίκης. 
 Η παράδοση και η παρουσία μας προκάλεσε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στους τροφίμους του ιδρύματος οι οποίοι μαζί με τους υπευθύνους του ιδρύματος μας υποδέχτηκαν θερμά και μας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους!
Μάλιστα την εκδήλωση κάλυψε συνεργείο της τηλεόρασης του ALPHA , ενώ στιγμιότυπα προβλήθηκαν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων των 7 μ.μ. την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη.

Δηλώνουμε και εμπράκτως έτσι την αμέριστη συμπαράσταση στην τρίτη ηλικία.
 Ευχαριστούμε τους φαρμακοποιούς και τους συμπολίτες μας για τα φάρμακα που προσέφεραν.
 Υπόσχεση και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε μέσα από ουσιαστικές δράσεις , ν’αναδείξουμε τα προβλήματα των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης και όχι μόνο και να προβάλλουμε πως μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει ο λαός μας και η πατρίδα μας,υπάρχει και άλλος δρόμος που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα.
Η πολιτική της ανθρωπιάς , της ουσίας , της επικοινωνίας και της αλληλεγγύης.
Γιατί πάντοτε η ενότητα και ο ανθρωπισμός γεννούν την ΕΛΠΙΔΑ!

Ακολουθεί το βιντεο με τα στιγμιότυπα της επίσκεψης των ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στο Χαρίσειο Γηροκομείο , που προβλήθηκε από τον   ΑLPHA.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου